2 dels 8 candidats al govern de Michigan diuen que Trump va perdre les eleccions estatals del 2020

Howell – Només dos dels vuit candidats republicans a governador dijous van dir definitivament que creuen que l’expresident Donald Trump va perdre les eleccions de l’estat el novembre del 2020.

L’empresari de Grand Haven Michael Markey i el capità de la policia estatal de Michigan. Mike Brown de Stevensville va dir que no creien que Trump guanyés Michigan durant les eleccions del 2020.

Brown va assenyalar que ja ho diu, però els seus companys candidats “estaven fent voltes com peixos en un moll”.

La gent aplaudirà abans del debat, dijous a la nit, 12 de maig de 2022.

El comentarista conservador de Norton Shore Tudor Dixon, el pastor Ralph Rebandt i el quiropràctic de Mattawan Garrett Soldano van respondre immediatament afirmativament, i l’agent immobiliari d’Allendale Ryan Kelley va dir que Trump seria el guanyador si l’estat investigués les eleccions del 2020.

L’empresari del municipi de Bloomfield, Kevin Rinke, va dir que no respondria amb un sí o un no i va afegir després del debat que no hi havia una “resposta senzilla”. Tot i que Rinke va dir que creu que es van trencar regles durant les eleccions, no sap si hi va haver “154.000 més un” vots fraudulents.

L’empresari de Bloomfield Hills, Perry Johnson, va dir que hi va haver un “frau increïble”, però l’estat necessitaria “dades addicionals per esbrinar”.

El candidat Perry Johnson durant el debat, dijous a la nit, 12 de maig de 2022.

La resposta de Johnson va provocar que s’hi varen cridar sobre la multitud: “Sincerament, nois, com sabríeu en un milió d’anys sense les dades el recompte exacte de vots?”

Trump va perdre Michigan davant el president demòcrata Joe Biden el novembre del 2020 per uns 154.000 vots. Auditories postelectorals, juntes de recerca bipartidistas, decisions judicials i a Investigació de supervisió del Senat han rebutjat les afirmacions que hi va haver un frau generalitzat durant les eleccions del 2020.

Leave a Comment