Aquesta seqüela de Spinal Tap reuneix Harry Shearer, Christopher Guest i Michael McKean

It’s Spinal Tap II, una seqüela de la comèdia de 1984 This Is Spinal Tap, arriba a la gran pantalla el 2024, amb Rob Reiner tornant a la cadira del director.

La seqüela del fals documental clàssic de culte reunirà les estrelles originals de la pel·lícula, Harry Shearer, Christopher Guest i Michael McKean.

La pel·lícula serà el primer llançament de la divisió cinematogràfica reviscada de Castle Rock Entertainment. Data límit va informar dijous.

L’últim: It’s Spinal Tap II, una seqüela de la comèdia de 1984 This Is Spinal Tap, arriba a la gran pantalla el 2024, amb Rob Reiner tornant a la cadira del director. (LR) Harry Shearer, Christopher Guest, Michael McKean i Reiner es van veure en una foto de la pel·lícula original

La premissa de la pel·lícula segueix el fals trio de heavy metal anglès format per Derek Smalls (Shearer), Nigel Tufnel (convidat) i David St. Hubbins (McKean), amb Reiner repetint el seu paper de cineasta Marty DiBergi.

Reiner, de 75 anys, va dir a Deadline que fa anys que hi ha hagut una demanda per a la seqüela, però no va ser fins que ell, Shearer, Guest i McKean van concebre un concepte fort per a la seqüela que va decidir avançar.

“El pla és fer una seqüela que surti en el 40è aniversari de la pel·lícula original i us puc dir que gairebé no passa un dia sense que algú digui:” Per què no en feu una altra? “, va dir. “Durant tants anys, vam dir:” No. “

“No va ser fins que vam tenir la idea correcta de com fer-ho. No vols només fer-ho, fer-ho. Vols honrar el primer i empènyer-lo una mica més enllà amb la història”.

La premissa de la pel·lícula segueix el fals trio de heavy metal anglès format per Derek Smalls (Shearer), Nigel Tufnel (convidat) i David St.  Hubbins (McKean)

La premissa de la pel·lícula segueix el fals trio de heavy metal anglès format per Derek Smalls (Shearer), Nigel Tufnel (convidat) i David St. Hubbins (McKean)

La pel·lícula l'any 2002 va ser escollida per a la seva preservació pel National Film Registry, ja que la Biblioteca del Congrés va declarar que era

La pel·lícula l’any 2002 va ser escollida per a la seva preservació pel National Film Registry, ja que la Biblioteca del Congrés va declarar que era “important culturalment, històricament i estèticament”.

Reiner es va obrir sobre la història de la propera pel·lícula, ja que la banda està sota pressió per reunir-se per a un concert final.

“Han jugat a l’Albert Hall, a l’estadi de Wembley, a tot el país i a Europa”, va dir Reiner a Deadline. “No han passat temps junts recentment, i aquesta es va convertir en la premissa. La idea era que Ian Faith, que era el seu gerent, morís. En realitat, Tony Hendra (l’actor que interpretava a Faith) va morir.

‘La vídua d’Ian va heretar un contracte que deia que Spinal Tap els devia un concert més. Bàsicament els anava a demandar si no ho feien. Tots aquests anys i molta mala sang ens ficarem i es tornen a reunir i es veuen obligats a tractar entre ells i tocar aquest concert”.

Reiner va parlar de repetir el seu paper de Marty DiBergi, el director que va fer la pel·lícula original, amb la qual “la banda estava molesta”.

“Van pensar que vaig fer una feina de destral i aquesta és una oportunitat per redimir-me”, va dir Reiner. “Sóc un gran fan i em vaig sentir malament que no els agradava el que van veure a la primera pel·lícula. Quan vaig saber que podrien tornar a estar junts, vaig ser ajudant de professor adjunt visitant a l’Escola d’Arts Cinematogràfiques Ed Wood. Ho deixo tot per documentar aquest concert final.

El convidat, Shearer, McKean i Reiner van posar per a una foto durant la projecció de la pel·lícula original al Festival de Cinema de Tribeca 2019 a Nova York.

El convidat, Shearer, McKean i Reiner van posar per a una foto durant la projecció de la pel·lícula original al Festival de Cinema de Tribeca 2019 a Nova York.

La pel·lícula va ser l'esforç inicial de Reiner com a director de cinema, ja que ha acumulat un catàleg impressionant de pel·lícules en els 38 anys transcorreguts.

La pel·lícula va ser l’esforç inicial de Reiner com a director de cinema, ja que ha acumulat un catàleg impressionant de pel·lícules en els 38 anys transcorreguts.

La pel·lícula original es projectarà dimecres al Festival de Cannes com a part de la programació del Cinema de la Plage.

La pel·lícula l’any 2002 va ser escollida per a la seva conservació pel National Film Registry, ja que la Biblioteca del Congrés va declarar que era “important culturalment, històricament i estèticament”.

Reiner va recordar com el públic estava confós quan la pel·lícula original es va projectar inicialment a Dallas.

“La gent es va acostar a mi i em va dir:” No entenc per què fas una pel·lícula sobre una banda de la qual ningú ha sentit a parlar i que és tan dolenta. Per què ho faries? “, Va dir. “Vaig dir que és una sàtira i que ho explicaria, però la gent va trigar una estona a posar-s’ho al dia. Ara, està al National Film Registry.

La pel·lícula va ser l’esforç inicial de Reiner com a director de cinema, ja que ha acumulat un catàleg impressionant de pel·lícules en els 38 anys posteriors. Entre ells destaquen Stand by Me, The Princess Bride, When Harry Met Sally…, Misery and A Few Good Men, que van valdre al cineasta una nominació a l’Oscar a la millor pel·lícula.

El seu Spinal Tap II està previst que arribi als cinemes el 19 de març de 2024.

.

Leave a Comment