El biopic de Marilyn Monroe protagonitzat per Ana De Armas “oferirà tothom”, diu el director Andrew Dominik

La pel·lícula biogràfica de Marilyn Monroe protagonitzada per Ana De Armas “oferirà tothom”, diu el director australià Andrew Dominik

El biopic de Marilyn Monroe protagonitzat per Ana de Armas, classificat per NC-17, té “alguna cosa per ofendre tothom”, va dir el director australià de la pel·lícula, Andrew Dominik.

El neozelandès de 54 anys en una entrevista amb Voltor dimecres va dir que estava sorprès que la propera pel·lícula de Netflix rebé la qualificació NC-17, que no permet que ningú menor de 18 anys pugui veure’ls als cinemes en cap circumstància.

“D’una banda, crec que si em donen la possibilitat d’escollir, prefereixo anar a veure la versió NC-17 de la història de Marilyn Monroe. Perquè sabem que la seva vida estava al límit, evidentment, de la manera com va acabar. Voleu veure la versió de berrugues i tot o voleu veure aquesta versió desinfectada?, va dir Dominik.

Pròxima pel·lícula biogràfica: el biopic de Marilyn Monroe, protagonitzat per Ana de Armas, amb la classificació NC-17, que es va mostrar el setembre passat a Londres, té “alguna cosa per ofendre a tothom”, va dir el director australià de la pel·lícula, Andrew Dominik.

Blonde, basada en la novel·la homònima del 2000 de Joyce Carol Oates, ha estat un projecte de llarga durada per a Dominik, amb el rodatge previst per començar el gener del 2011.

Dominik va dir que va ser un “moment interessant” per al llançament de Blonde.

“Si hagués sortit fa uns anys, hauria sortit just quan va tocar Me Too i hauria estat una expressió de totes aquestes coses. Crec que estem en un moment en què la gent no està segura d’on són les línies”, va dir.

“És una pel·lícula que definitivament té una moralitat. Però neda en aigües molt ambigües perquè no crec que quedarà tan seca com la gent vol veure-la. Hi ha alguna cosa per ofendre a tothom”, va afegir Dominik.

Projecte de llarga durada: Blonde, basat en la novel·la homònima del 2000 de Joyce Carol Oates sobre Marilyn Monroe (mostrada en una promoció de 1953 de Gentlemen Prefer Blondes), ha estat un projecte de llarga durada per a Dominik amb el rodatge previst per començar al gener. 2011

Projecte de llarga durada: Blonde, basat en la novel·la homònima del 2000 de Joyce Carol Oates sobre Marilyn Monroe (mostrada en una promoció de 1953 de Gentlemen Prefer Blondes), ha estat un projecte de llarga durada per a Dominik amb el rodatge previst per començar al gener. 2011

Director australià: el director blonde Dominik, presentat el setembre de 2016 a Itàlia, va néixer a Nova Zelanda i viu a Austràlia des dels dos anys.

Director australià: el director blonde Dominik, presentat el setembre de 2016 a Itàlia, va néixer a Nova Zelanda i viu a Austràlia des dels dos anys.

Jessica Chastain, de 45 anys, va estar en converses el 2014 per interpretar a Monroe.

L’actriu cubana de Armas, de 34 anys, a finals del 2019 va ser elegida per al paper principal.

Dominik va parlar sobre l’actriu mentre responia a una pregunta sobre el seu càsting de l’actor i còmic australià Eric Bana, de 53 anys, per interpretar el famós criminal australià Mark ‘Chopper’ Read al seu biopic Chopper del 2000.

Paper principal: l'actriu cubana de Armas, presentada el gener de 2020 als Premis Globus d'Or a Beverly Hills, Califòrnia, va ser escollida a finals de 2019 per al paper principal de Blonde.

Paper principal: l’actriu cubana de Armas, presentada el gener de 2020 als Premis Globus d’Or a Beverly Hills, Califòrnia, va ser escollida a finals de 2019 per al paper principal de Blonde.

“No va poder fer en Mark. No sé si heu vist mai a Mark ‘Chopper’ Read, el noi de veritat? És increïble com de prop està Eric d’aquest noi. El seu propi pare va pensar que en algunes parts de Chopper, en realitat era Mark. Normalment, el problema de la majoria de les pel·lícules és que estan mal interpretades. No la majoria de les pel·lícules, però pot passar”, va dir Dominik.

‘És el mateix problema amb Blonde. Heu d’escollir algú que compreu com Marilyn Monroe. Ella és increïble, aquella noia. No en tens ni idea, amic. No tens ni idea de com de bona és l’Ana. Ella és tan bona com James Gandolfini “, va declarar.

Blonde està previst que s’estreni al setembre a Netflix i serà la primera pel·lícula original del servei de streaming que obtindrà una qualificació NC-17.

Icona de Hollywood: Monroe es va mostrar el març de 1962 als Globus d'Or a Beverly Hills

Icona de Hollywood: Monroe es va mostrar el març de 1962 als Globus d’Or a Beverly Hills

Anunci

.

Leave a Comment