La família recorda el sergent de l’exèrcit de St. Agustí matat per un ós a Alaska

Un soldat de l’exèrcit nord-americà originari de St. Augustine va ser assassinat a la base d’Alaska per un ós bru.

Va ser identificat per la seva família com el sergent. Seth Plant. Tenia 30 anys.

Segons un comunicat de premsa de la base conjunta Elmendorf-Richardson, el soldat s’estava entrenant amb un petit grup quan va tenir lloc l’atac dimarts.

Un portaveu de l’Alaska Wildlife Troopers va dir que un altre soldat també va resultar ferit, però que s’espera que estigui bé.

News4JAX va parlar amb la família de Plant dijous. Estaven devastats. Van dir que el Sgt. Plant tenia molts amics a St. Augustine i que el seu pare va viatjar a Alaska per portar-lo a casa.

“Sens dubte, el nostre heroi”, va dir el sargent. La mare de Plant, Joy Plant, va dir del seu fill.

Joy Plant no pot evitar somriure quan parla del seu fill.

“Ell et diria que és el nen preferit”, va dir.

L’únic nen i el petit de tres, va dir la seva família, sabia fins a quin punt l’estimaven.

Anunci

“Va ser la vida de la festa”, va dir Joy Plant. “És estimat per tothom a la comunitat, a la seva família, a l’exèrcit”.

El sergent de l’exèrcit dels EUA La família de Seth Plant parla amb News4JAX dijous. (Dret d’autor 2022 de WJXT News4JAX – Tots els drets reservats.)

Sgt. L’oncle de Plant, el veterà de l’exèrcit Barry Carlton, va dir que el seu nebot sempre va saber que volia servir el seu país.

“Volia fer tot el que vaig fer. Va seguir els meus passos i es va unir a l’Exèrcit, es va convertir en paracaigudista”, va dir. “Deu anys després d’estar a l’Afganistan, va anar a l’Afganistan i va servir honorablement”.

La seva família va dir que va passar 12 anys a l’exèrcit, servint un any a l’Afganistan i passant la major part de l’any passat a Alaska. La seva germana va dir que era un home a l’aire lliure que li encantava passar temps a l’última frontera.

“Només estar fora tot el temps”, va dir el sergent. La germana de Plant, Gini Solano. “S’asseia fora i només s’asseia, prenent una copa de bourbon”.

Carlton va dir que el seu nebot somiava amb convertir-se en membre de les Forces Especials d’elit, els Berets Verds, i que estava en bon camí.

Anunci

“Era un veritable patriota”, va dir Carlton.

Però aleshores la família va rebre la notícia que tots els éssers estimats temen.

“Mai saps com és aquest sentiment fins que no veus aquests militars davant teu i et diuen coses que no vols escoltar”, va dir el sargent. va dir la mare de la planta.

Ara s’uneix a les files d’aquells els éssers estimats dels quals han fet el sacrifici final.

“Sé el que han passat altres pares. Sé per què han passat els cònjuges”, va dir. “Ara sento el seu dolor, i és molt devastador”.

Sgt. Plant deixa enrere un llegat de servei, molts amics i la seva família, un sacrifici fet fent allò que estimava i al servei dels altres.

“Té tants germans que no els podríem comptar tots”, va dir la seva mare. “Ell estimava la seva família”.

La família va dir que serà enterrat en plens honors militars i que volen que el portis a casa a St. Sant Agustí i enterrat a St. Cementiri Nacional Agustí. Van dir que han sentit que el cementiri està ple, però esperen que algú pugui ajudar-li a trobar-hi un lloc.

Anunci

Investigació del Departament de Peixos i Caça d’Alaska

Segons els investigadors, prop de la zona on s’ha produït l’atac es va localitzar un cau, amb dos cadells d’ós bru.

Es diu que l’àrea on es va produir l’atac és una part remota de la base conjunta Elmendorf-Richardson. S’ha tancat al públic per a tota activitat lúdica.

“Per tot el que sabem fins ara, basant-nos en la investigació de l’escena i la informació d’altres agències que van respondre, sembla que es tracta d’un atac defensiu per part d’una femella que protegeix els seus cadells”, va dir Cyndi Wardlow, supervisor regional del centre sud, en un comunicat preparat.

Des de l’atac, els esforços han continuat per localitzar l’ós, diu el departament.

Copyright 2022 de WJXT News4JAX – Tots els drets reservats.

.

Leave a Comment