Sandman Photo ofereix la millor mirada fins ara al somni de Tom Sturridge

Una nova imatge d’alta resolució de la molt esperada adaptació de la sèrie de Netflix de l’aclamat títol de Vertigo Comics de Neil Gaiman L’home de sorra ofereix la millor imatge de l’actor Tom Sturridge com a protagonista principal de Dream of the Endless, també conegut com Morpheus.

Compartit per Entreteniment setmanal, la imatge veu el Morpheus de Sturridge lluint un vestit negre semblant a una capa i sostenint el seu casc icònic, que és un dels seus tres tòtems de poder. Això implicaria que l’alambin s’ha pres de la segona meitat de L’home de sorra Temporada 1, després que Morfeu recuperi el timó de les profunditats de l’infern.

RELACIONATS: The Sandman: la sèrie ambiciosa DC de Netflix estrena la primera mirada a Lucienne

Home de sorra Els aficionats anteriorment van veure Sturridge com Morpheus en una promoció de primera mirada llançat el setembre de 2021, així com també un cartell de personatges llançat al mateix temps.

“Crec que personalment he vist 1.500 audicions de Morpheus. Dubto a imaginar quantes [casting director] Lucinda Syson i el seu equip ho han vist”, va dir Gaiman EW pel que fa al procés que va portar l’equip creatiu del programa de Netflix a Sturridge. “Després d’haver vist totes aquestes altres audicions, vam poder anar a Netflix i dir: ‘És Tom. Sabem que és Tom'”.


RELACIONATS: Netflix dóna a Sandman TV-MA la qualificació de llenguatge, violència i sexe

Tanmateix, el mateix Sturridge diu que no es pot queixar del llarg procés de càsting. “Era del tot necessari, perquè aquest és un personatge que és molt estimat per mi més que ningú”, va explicar l’actor. “Això requereix que passis temps amb un ésser humà per descobrir si pot estar a l’altura somni tens qui és ell… crec L’home de sorra impregna la cultura. Fins i tot el nom de Morfeu, rei dels somnis, em va perseguir en la meva joventut”.

Escrit originalment per Gaiman, amb llapis per Sam Kieth, tinta per Mike Dringenberg, pintat per Robbie Busch i lletres per Todd Klein, L’home de sorra es va llançar des de DC Comics el desembre de 1988 i es convertiria en un puntal de l’empremta Vertigo de l’editorial, ara desapareguda. El primer arc de la història del còmic, Preludis i Nocturns, segueix Morfeu, el Senyor dels Somnis, que és capturat i mantingut presoner per un culte durant 70 anys. En escapar, Morfeu comença a buscar els seus tòtems perduts: un casc, una bossa de sorra i una pedra de somni, perquè pugui tornar al seu poder.


RELACIONATS: La sèrie Sandman de Netflix té un pressupost astronòmic

La primera temporada de Netflix L’home de sorraque està programat per a un total d’11 episodis, s’adaptarà Preludis i Nocturns – més, en paraules del propi Gaiman, “una mica més.” Una diferència clau, però, és que si bé el còmic va tenir lloc el 1988, l’espectacle té lloc el 2021amb Morfeu mantingut captiu durant 105 anys, en lloc dels 70.

Els de Netflix L’home de sorra encara falta una data d’estrena oficial, tot i que s’espera que l’espectacle arribi el 2022.

Font: Entreteniment setmanal


Neil Gaiman respon a l’afirmació que Netflix Sandman fallarà per despertar-se

Llegeix Següent


Sobre l’autor

Leave a Comment