Sorare llançarà el joc de fantasia Ethereum NFT de la Major League Baseball

En breu

  • Sorare, el creador d’un joc de futbol de fantasia NFT, llançarà un joc de fantasia de la Major League Baseball aquest estiu.
  • La firma s’ha associat tant amb MLB com amb l’Associació de Jugadors de la MLB.

Sorare va construir la seva Ethereum NFTbasat en una plataforma de futbol de fantasia en un dels jocs basats en blockchain més populars del mercat, i un valoració inicial de 4.300 milions de dòlars. Ara la firma té previst portar aquesta fórmula a un esport completament nou aquest estiu: el beisbol.

Avui, Sorare ha anunciat que ha signat tant la Major League Baseball com la MLB Players Association per llançar un nou joc d’esports de fantasia de beisbol basat en la lliga dels Estats Units. És el primer esport nou al qual es llança Sorare després de debutar el seu joc de futbol original el 2019.

El joc MLB també oferirà cromos digitals de jugadors professionals representats com a col·leccionables NFT basats en Ethereum, que es poden comprar i vendre. Els usuaris poden col·locar les seves targetes de jugador NFT en alineacions de fantasia i guanyar punts basats en les actuacions respectives dels professionals en el món real als jocs de la MLB.

“La MLB és, per a moltes persones, inclòs jo mateix, la seva primera experiència amb esports de fantasia”, va dir el COO de Sorare, Ryan Spoon. Desxifrar. “És un esport molt rítmic, basat en matemàtiques i basat en estadístiques, amb tones de posicions i jugadors, exploradors i prospectes, i estrelles versus convocatòries. Serà una explosió.”

Spoon també ha destacat el llarg llegat de cromos i objectes de col·lecció amb el beisbol, que Sorare pretén continuar en l’espai digital.

Els col·leccionismes esportius han estat una part important del boom del mercat de NFT Top Shot de l’NBA i Autògraf de Tom Brady plataforma entre els esforços més destacats de l’espai al costat de Sorare. Un NFT funciona com un rebut recolzat per blockchain per a un article digital i pot representar béns com ara obres d’art, objectes de col·lecció, imatges de perfil i articles de videojocs únics.

Major League Baseball té un acord de NFT existent amb la startup Candy Digital, que és propietat majoritària del gegant de productes esportius Fanatics. Topps també ho té en cartes de comerç va llançar cromos digitals de la MLBtot i que la firma va ser adquirida per Fanatics a principis d’any i ara està sota el mateix paraigua que Candy.

L’art de la targeta MLB de Sorare encara s’està finalitzant, però Spoon va dir que té com a objectiu mantenir l’enfocament de les NFT de futbol actuals, amb estadístiques visibles i números d’edició, alhora que captura l’esperit del beisbol. Tots els jugadors de la MLB també tindran el mateix nombre total de targetes NFT disponibles en diferents nivells de raresa, tot i que aquest nombre encara no s’ha determinat.

El joc de futbol actual és una experiència gratuïta que ofereix als usuaris un paquet inicial de targetes de jugador que no són NFT intercanviables, tot i que les targetes NFT solen ser més beneficioses per als usuaris que intenten guanyar lligues de fantasia i guanyar recompenses. L’experiència MLB també es factura com un joc gratuït que no requerirà la compra de NFT per jugar.

A diferència del partit de futbol de Sorare, que abasta col·laboracions amb prop de 250 equips de diverses lligues internacionals, el joc de beisbol se centrarà exclusivament en la Major League Baseball i els seus 30 clubs.

Segons Sorare, ara té 1,8 milions de jugadors mensuals per al seu joc de futbol i va registrar 325 milions de dòlars en volum de negociació de NFT el 2021. L’empresa afirma que està en camí de duplicar aquesta suma aquest any. Com s’ha esmentat anteriorment, Sorare va assolir una valoració de 4.300 milions de dòlars el setembre passat gràcies a una ronda de finançament de la Sèrie B de 680 milions de dòlars.

L’acord de la MLB és l’últim pas en l’empenta nord-americana de l’empresa, després un acord de març amb la Major League Soccer que va portar la lliga nord-americana i els seus equips a la plataforma de Sorare. En aquell moment, va dir Michael Meltzer, el cap de desenvolupament empresarial de Sorare Desxifrar que tenia previst anunciar dues associacions de lliga nord-americana en els propers mesos.

El llançament d’un joc de beisbol de la Lliga Major ofereix a Sorare l’oportunitat d’orientar-se al que és principalment un públic nord-americà, encara que en un esport amb talent global i aficionats fora d’Amèrica del Nord.

“Avui tenim una petjada molt global, tant en usuaris com, òbviament, en socis, però també en els nostres jugadors”, va dir Spoon. “Creiem que podem agafar gran part de l’herència de la plataforma de programari i traduir-ho d’una manera que tingui molt sentit per al beisbol”.

El millor de Desxifrar directament a la vostra safata d’entrada.

Aconsegueix les històries més destacades seleccionades diàriament, resums setmanals i exploracions profundes directament a la teva safata d’entrada.

Leave a Comment